De Leidse Liefdescursus voor Gevorderden
overzicht: opfriscursus
Leidse Liefdescursus

Opfriscursus: "Hoe weet ik of ik aantrekkelijk ben?"

Laat ik u meteen een illusie ontnemen: aantrekkingskracht zit niet in uzelf. Een mooi karakter helpt hoogstens een beetje. In feite berust al uw charme op een hormonaal effect, teweeg gebracht door een reagerend onderlichaam. Personen als Jack Nicholson en Marilyn Monroe zijn archetypen. Zij hebben op velen een hormonaal effect.

hartje

Een archetype laat uw hormonen kolken omdat het type geschikt voor voortplanting lijkt te zijn of enig vertier in bed dan wel op de keukentafel belooft.
De gevolgen zijn bekend. U stelt zich eerst keurig aan elkaar voor, voert enige tijd een beschaafde converstatie en trekt op tijd de gordijnen dicht.

hartje

Eenvoudige mensen gaat dit veelal te snel. Doordeweekse aantrekkingskracht is af te meten aan eenvoudige verschijnselen. Controleer of u kleine verschijnselen bij een ander teweegbrengt, zoals onrustig zitten, over armen of benen strelen, veelvuldig met de hand in het haar, blozen, verwijding van oogpupillen of stoornissen als stotteren of struikelen. Nooit zoiets gezien? Schrijf mij dan voor noodhulp of ga naar de opticiën voor een fraaie bril.

Tot volgende week maandag!

uw docente,

Vilan van de Loo

sluit