Houd moed cursisten

Leiden, december 2015

Lieve Liefdescursisten,

Een woelig jaar ligt achter mij, en wat zal de toekomst brengen? Inderdaad, een goede helderziende weet het antwoord. Maar daar gaat het nu niet om. Binnen enkele weken hervat ik mijn wekelijkse lessen over de romantische liefde. In de nieuwe cursus bespreek ik verschillende aspecten van liefde voor dieren en mensen.

U zegt nu natuurlijk: het is of voor dieren, of voor mensen. En de verbitterde Liefdescursist roept dat hoe beter men de mensen leert kennen, hoe meer men van liefde gaat houden. Dan is er een legioen heren-Cursisten, hopend op zinvol advies inzake het omgaan met een kattenvrouwtje. O, er zijn zo schrijnend veel zaken op dit gebied. Kan een vrouw tussen de man en zijn hond komen? Wat als uw geliefde allergisch voor vacht is? Of u bent het zelf? En van wie houdt u werkelijk het meeste: van uw huisdier of uw vaste geliefde?

Ja, dat zijn moeilijke vragen. Maar vertrouw op mij. Elke maandag geef ik op deze en andere kwesties een eenvoudig antwoord. Natuurlijk kunt u mij zoals altijd mailen over romantische problemen, straks en ook nu al,

Uw Liefdesdocente,

Vilan van de Loo

de vorige lessen van dit cursusjaar

M

Hoe was het ook alweer? Inderdaad. Wie wat bewaart, die heeft wat. Er zijn voorgaande cursusjaren van de Leidse Liefdescursus. Verkeert u in staat van wanhoop, weet u helemaal niet meer of u aantrekkelijk bent en of er ooit iemand van u zal gaan houden, begin dan bij de Opfriscursus. Staat he-le-maal onderaan. U kunt mij ook mailen in geval van romantische nood. Mijn damesschouder is breed genoeg om tegen te leunen. Archief: de vorige jaargangen.

Vorige week niet aan toegekomen? Geen tijd gehad door een afspraak met de dierenarts? Lees de vorige lessen van deze jaargang eens door. Iedere week staat hier een lijstje van de vorige lessen:

herscholing

M

T

bent gelukkig in de liefde en dat moet zo blijven. Of weer zo worden. En daarom ben u - nee, dat was niet toevallig - op deze pagina's beland. Welkom, zeg ik zo hartelijk mogelijk. U bent de enige niet, het is hier meestal druk. We vinden allemaal liefde belangrijk, maar erover praten is voor veel mensen lastig. Er zijn er ook genoeg, die aan alles twijfelen en vooral aan zichzelf. Dat komt het vaakst voor nadat een harteloze ex-geliefde nog even wat lelijke opmerkingen maakte. Toen wist u het helemaal niet meer. Tegen u zeg ik: rustig aan opbouwen. Niet meteen van alles willen. Begin gewoon eens bij het begin, en dat is de Opfriscursus.

contact

Wilt u meer weten, heeft u dringende vragen of wenst u een intensieve begeleiding die buiten de gratis digitale bijstand gaat? Dat kan.

U kunt mij mailen via het formulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sinds jaar en dag schrijf ik over liefde en romantiek. Inderdaad, twee verschillende zaken. Als u dat niet meteen inziet, adviseer ik u de Liefdescursus te volgen. Begin bij het begin en duik het archief in. Blijven opletten, hoor.
Hier ben ik ook te vinden:
  • blog
  • Twitter
  • TouTube
  • Pinterest
  • Facebook
  • LinkedIn
website hit counters